Web
Analytics
Uw bank laten vervoeren voor een scherpe prijs | Perfect Transport

Perfect transport

Bank vervoeren

Snel, veilig en goedkoop uw bank laten vervoeren

Heeft u een bankstel, 2- en 3-zits of een ander zitmeubel gekocht? Onze meubeltaxi helpt u met het vervoer van de winkel naar uw woning. Geef bij ons aan wat u wilt vervoeren, welke route we moeten rijden en wanneer. Wij voorzien u van een offerte met een scherpe prijs. U hoeft zelf niet bij het transport van uw bank of ander zitmeubel aanwezig te zijn. Bij het transport van grote zitmeubelen maken we vaak gebruik van combiritten. Zo rijden wij minder transportritten en bespaart u op het vervoer van uw bank.

Snel geleverd, scherpe prijs

Bij vervoer over langere afstanden en bij minder urgente leveringen biedt onze bezorgservice combi-ritten aan. We plannen dan flexibeler en zo kunt u profiteren van lagere tarieven. Wat houdt dat in? Wij halen uw meubel op wanneer we in de buurt zijn en ook de aflevering gebeurt op dezelfde manier. Het enige dat wij van u nodig hebben zijn uw contactgegevens, ordergegevens en het bestelnummer. Onze meubeltaxi zorgt voor het vervoer van uw bank of zitmeubel. Bovendien betaalt u bij ons pas bij aflevering.

Perfect Transport vaker inschakelen?

Kijk op onze website voor meer vervoersmogelijkheden van onze meubeltaxi, waaronder voor uw bed, matras of lattenbodem, kast, dressoir of linnenkast, wasmachine, vriezer, koelkast, kunstvoorwerp, motor of scooter of piano.

perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate